https://www.fairreplica.com https://www.exitreplica.com https://www.editreplica.com/ rolex replica salerolexcopies.com https://fakerolex-watch.net fakerolex-watch.com breitling replica watches https://replicagreat.com/ stunwatches.com https://usdeplica.com/ replica rolex fakerolex-watches.net https://rolexreplica-watch.net replica rolex watches https://roomlearning.com/ https://www.designwatchcopy.net/ replica rolex https://glowreplica.com massreplica.com
246121: Strojevi za pakiranje / pakirni strojevi / Pakiranje i zatvaranje vrećica

Stroj za formiranje vrećica X-BAG

X-BAG evo je stroj za pakiranje i idealno rješenje ako trebate brzo zapakirati manje količine proizvoda (svježe hrane, pekarskih, konditorskih i drugih prehrambenih proizvoda, ali i razne tehničke robe, rezervnih dijelova, manjih industrijskih komponenti, itd.), u hermetički zatvoreno pakiranje, različitih dimenzija i s različitim vrstama folije.

X-BAG evo čini pakiranje jednostavnim: zato nudi pravu alternativu sporom ručnom načinu pakiranja, pa čak i automatiziranom pakiranju sa većim i kompleksnijim strojevima, koji su često neodgovarajući za stvarne zahtjeve pakiranja i donose veće troškove rada i održavanja.

X-BAG evo stroj praktičan i jednostavan, može raditi u kontinuiranom ili taktnom načinu rada. Toliko je kompaktan da ga možemo smjestiti bilo gdje, čak i kada ste ograničeni prostorom.

Ovo je stroj koji iz folije u roli automatski izrađuje vrećicu određene dužine, te po ubacivanju nekog proizvoda u vrećicu od strane radnika operatera, ovaj stroj samostalno zatvara vrećicu i iznosi je ispod stroja. Širina vrećice je određena alatom određenog promjera koji je dodatni formatni dio i definira se prigodom ugovaranja stroja.

VIDEO:

 

Newsletter

Kontakt

TEHNOTRADE d.o.o.

Josipa Jelačića 87c

43500 Daruvar

telefon: +385 (0)43 335 123

telefax: +385 (0)43 440 170

e-mail: tehnotrade@bj.t-com.hr